Treningstider KIF Snowboard 2019/2020

Oppstart Mandag 9.September starter vi opp innetrening i Idrettshallen. Vi følger skolekalenderen, det er trening alle uker unntatt høstferien (uke 40). Så snart vi har...

Treningsavgift Snowboard sesongen 2019/20

For å delta på inne- og/eller utetrening med KIF snowboard må kontingent være betalt. KIDS kr 800,- – Medlemmer frem til og med 11 år – Deltagelse...

Hovedtrener KIF Snowboard

Hovedtrener i KIF snowboard? - Er du ute etter en utfordring, elsker å kjøre snowboard og ønsker å jobbe med barn og ungdom? Da er...

Invitasjon SBX Camp 2019

Bli med på treningskamp med Norges beste SBXére. Det blir en dag med trening, tips og sosialt samvær. Dette er en god anledning til...

Introkurs i parkbygging

Tirsdag 19/3 arrangerer Snowboardforbundet introkurs i parkbygging i samarbeid med Norsk Tipping og oss. Kurset arrangeres i Kongsberg skisenter kl 17:30-20:30. Gratis for alle...

Takk for en flott Kids Camp, her er årets film!

https://youtu.be/dr3lYlLuwDo Takk for en flott Kids Camp, her er årets film! Kamera/Edit: Jostein Nymoen Drone: Per Willy Hegge Musikk: Paradise by Ikson

NM I HALFPIPE 2019 – 16. MAR KL 09:00

Fellespåmelding for KIF Snowboard https://goo.gl/forms/8jPaBPa3Snpb2fhz1 Les om eventet her: http://www.snowboardforbundet.no/kalender/nm-i-halfpipe-2019/

Kongsberglekene 2019

Ønsker alle velkommen til Kongsberglekene 2019 Søndag 17. Mars blir det snowboard moro for barn i alderen 6 til 12 år, enten du er ny...
Loading Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

 • Ingen matchende hendelser listet under Snowboard. Vennligst prøv å vise hele kalenderen for en komplett liste med hendelser.

Calendar of Hendelser

Calendar of Hendelser
mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
+ Export Events

Klubben for alle Snowboardere!

Vi skal ha et bredt tilbud til alle Snowboardere i alle aldere, begge kjønn, alle nivåer i alle disipliner. Klubben drives av en rekke ildsjeler og er åpen for alle.

KIF Snowboard har som målsetting å tilby lek, moro og aktiv satsing til alle som har snowboard som fritidsaktivitet. Idrettsglede og god lagmoral skal vektlegges i vår klubb. Valgspråk: Sunne holdninger – Gode prestasjoner.

 

Mål for klubben:

 • Samarbeide med Kongsberg Skisenter for gode treningsforhold og være med å bidra for å utvikle bedre snowboardpark med hopp og rails og utvikle boardercrossløypa.
 • Sikre langsiktighet i klubbens organisering.
 • Sikre videre arbeid med rekruttering av nye medlemmer.

Styret
KIF Snowboard har et selvstendig styre bestående av 5 medlemmer (leder, nestleder, sekretær, kasserer og ungdomsrepresentant), med tilhørende 7 ledere for undergrupper (Marked og sponsor, materiellforvalter, dugnadskoordinator, turkoordinator, treningsansvarlig, arrangementsansvarlig og jentekontakt). Styret velges på årsmøtet, har ansvaret for å ivareta all drift og økonomistyring. I tillegg er det en rekke andre nøkkelpersonell som bidrar med faste oppgaver. Tradisjonelt så bidrar både medlemmer, foresatte med flere for å holde det høye aktivitetesnivået oppe.

Trenere
KIF Snowboard har meget gode trenere for alle disipliner og alle nivåer. Trenerne er nøkkelpersonell for all treningsaktivitet. Klubben engasjerer hvert år en hovedtrener som setter opp trenerteam for de ulike klassene kids, yngre junior, junior og senior. Pga stort antall kids har klubben også engasjert en hovedtrener for kids.

 

Informasjon
KIF Snowboard informerer sine medlemmer hovedsakelig på Facebook og via denne hjemmesiden. I tillegg blir det gitt informasjon til medlemmene via e-post, annonse i Lågendalsposten eller melding på trening. Det er meget viktig at du holder oss oppdatert med riktig e-post adresse og mobil nummer for distribusjon av informasjon. Det aller viktigste er at medlemmene tar kontakt med trenere eller noen i styret når det er spørsmål.

Medlemsfordeler
Godt samhold og tilhørlighet til KIF Snowboard

 • Barmarkstrening på høsten
 • Trening i Kongsberg Skisenter, Funkelia med instruksjon
 • Klubbrenn og andre konkurranser
 • Kurs
 • Støtte til startavgift på renn
 • Støtte på enkelte turer
 • 20% rabatt på sesongkort i Skisenteret
  • NB! Gjelder kun medlemmet selv, ikke øvrige familiemedlemmer. (Øvrige får 15% rabatt på sesongkort dersom er kjøpes innen 30.11.15)
 • Rabatt hos Intersport (20% på racingustryr/smøring, 10% på ordinære varer (ikke tilbud/salg)
 • Medlemskap i Snowboardforbundet

Medlemsforpliktelser
Som medlem er alle forpliktet til å bidra med dugnad for å sikre driften av KIF Snowboard. Alle må stille minst en gang på dugnad i løpet av sesongen, samt bidra med salg av KIF kort. I forbindelse med gjennomføring av renn og arrangementer må man forvente å bli forespurt om å bidra.

 

Kongsberg Idrettsforening
KIF Snowboard er en av de 9 gruppene i Kongsberg Idrettsforening (KIF) med til sammen i overkant av 2000 medlemmer. KIF ble startet i 1892 og har en solid historie fra vinteridrett med Birger Rud og en rekke andre legender. Kongsberg Skimuseum har samlet all historien frem til i dag.

 

Kongsberg Skisenter
KIF Snowboard har Kongsberg Skisenter som sin hjemmearena. Vi mener selv at vi har Norges beste hjemmearena for en snowboardklubb og vi samarbeider meget godt med skisenterets ledere og ansatte. Skisenteret er åpent alle ukens dager fra kl 0900 til kl 2100, med lys i alle bakkene, rikelig med snø, bra park med mange hopp og rails, nybegynnerpark, snowboarcrossløype, barnebakker med mere. Skisenteret er vår viktigste samarbeidspartner for å kunne tilby aktivitet som trening, lek og konkurranser.

Se www.kongsberg-skisenter.no
Kjøp sesongkort og lek deg på snowboard i bakken utenom klubben oppsatte treningstider!

 

Snowboardforbundet
KIF Snowboard er medlem i Norges Snowboardforbund, som ivaretar og tilrettelegger for alle Snowboardklubbene i Norge. Snowboardforbundet er et særforbund i Norges Idrettsforbund og er medlem i World Snowboard Federation (WSF). Internasjonale konkurranser organiseres og rankes på i to ulike rankingsystemer: FIS og WST. Nasjonal rangering gjøres med bakgrunn i resultater fra Norgescup og NM.

Se www.snowboardforbundet.no

Sponsorer
KIF Snowboard har en rekke lokale sponsorer og samarbeidspartnere. Uten disse har vi ikke mulighet til å opprettholde det brede tilbudet og alle aktivitetene vi har.

Priser

MedlemstypePris
KIDS800,-
Yngre Junior1300,-
Junior1300,-
Senior1300,-
Støttemedlem200,-

Medlem m/treningsavgift (Yngre Junior, Junior og Senior)
– Etter fylte 12 år, aktive medlemmer, dvs. første sesongen utøveren kan starte i klassen yngre junior.
– Deltagelse på trening og/eller konkurranser
– Får alle medlemsrabatter og øvrige medlemsfordeler
– Trener med UNGDOM eller AKTIV gruppene

KIDS medlem m/treningsavgift
Aktive medlemmer frem til 12 år
– Deltagelse på trening og/eller konkurranser
– Får alle medlemsrabatter og øvrige medlemsfordeler
– Trener med KIDS 1/2

Støttemedlem kr
– Er støttemedlem uten deltagelse på trening eller renn
– Får alle medlemsrabatter og øvrige medlemsfordeler

Treningstider

GruppeTreningstypeHvorNårAvvik
KIDS (6-12år)Innetrening
IdrettshallenMandag
17:30-19:00
Oppstart mandag 9. September.
Høstferie uke 40.
Frem til utesesongen starter
Yngre Junior, Junior og Senior (2007 og eldre)InnetreningIdrettshallenMandag
19:00-20:30
Oppstart mandag 9. September.
Høstferie uke 40.
Frem til utesesongen starter.
KIDS (6-12år)Trening på snøKongsberg SkisenterTirsdag
18.00 – 20.00
Oppstart annonseres på websiden og Facebook grupper.
Vi følger skolekalenderen, fri i vinterferien.
Yngre Junior, Junior og Senior (2007 og eldre)Trening på snøKongsberg SkisenterMandag og onsdag
18.00 – 20.00
Oppstart annonseres på websiden og Facebook grupper.
Vi følger skolekalenderen, fri i vinterferien.
KonkurransegeuppeTrening på snøKongsberg SkisenterUtvalgte torsdagerVi oppdaterer web og Facebook-grupper med datoer når de er satt.
SilvergirlsTrening på snøKongsberg SkisenterUtvalgte torsdagerVi oppdaterer web og Facebook-grupper med datoer når de er satt.
Generell basistrening for alle ungdom i KIF (13-16år)BasistreningKMTMandag
15.30-16.30
Tilbud til alle undergrupper i Kongsberg Idrettsforening

Sponsorer