KORONAVETTREGLER FOR SNOWBOARDTRENING I KONGSBERG IDRETTSHALL

(Med utgangspunkt i veileder fra Norges gymnastikk og turnforbund, Brettforbundet og regler for KIF turn) Kongsberg idrettsforening snowboardgruppe (KIF snowboard) tilstreber å til enhver...

INVITASJON TIL SBX CAMP 2020

Bli med på trenings camp med Norges beste SBXére. Det blir en helg med trening, tips og sosialt samvær. Dette er en god anledning...

Innkalling til årlig møte i KIF Snowboard

Styret innkaller herved til årlig møte i KIF snowboard Agenda for årlig møte for KIF snowboard Dato: 18.02.2020, kl. 18:00-20:00 Sted: KIF-huset, møterom 2. Etg. Saksliste: 1. Godkjenning av...

?SILVERGIRLS ?

1.juledag kl.12.00 er det igjen tid for et møte med Silje Norendal og Tina Steffensen i Kongsberg Skisenter. Møt opp! Da koser vi oss i...

Norendal kåret til årets kjører for sjette gang

For sjette gang i karrieren ble Silje Norendal kåret til Årets kvinnelige kjører på SnowboardAwards. Les om dette i Laagendalsposten Les om alle de nominerte hos...

Foreldremøter i KIF Snowboard

Foreldremøter mandag 14/10. Kids kl. 18-19. Ungdom og senior kl 19-20. Sted: TBA Velkommen 😀

Treningstider KIF Snowboard 2019/2020

Oppstart Mandag 9.September starter vi opp innetrening i Idrettshallen. Vi følger skolekalenderen, det er trening alle uker unntatt høstferien (uke 40). Så snart vi har...

Treningsavgift Snowboard sesongen 2019/20

For å delta på inne- og/eller utetrening med KIF snowboard må kontingent være betalt. KIDS kr 800,- – Medlemmer frem til og med 11 år – Deltagelse...
Loading Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

 • Ingen events fra Snowboard. Prøv å vise hele kalenderen for en fullstendig liste over arrangementer.

Kalender for Arrangementer

Kalender for Arrangementer
mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Klubben for alle Snowboardere!

Vi skal ha et bredt tilbud til alle Snowboardere i alle aldere, begge kjønn, alle nivåer i alle disipliner. Klubben drives av en rekke ildsjeler og er åpen for alle.

KIF Snowboard har som målsetting å tilby lek, moro og aktiv satsing til alle som har snowboard som fritidsaktivitet. Idrettsglede og god lagmoral skal vektlegges i vår klubb. Valgspråk: Sunne holdninger – Gode prestasjoner.

 

Mål for klubben:

 • Samarbeide med Kongsberg Skisenter for gode treningsforhold og være med å bidra for å utvikle bedre snowboardpark med hopp og rails og utvikle boardercrossløypa.
 • Sikre langsiktighet i klubbens organisering.
 • Sikre videre arbeid med rekruttering av nye medlemmer.

Styret
KIF Snowboard har et selvstendig styre bestående av 5 medlemmer (leder, nestleder, sekretær, kasserer og ungdomsrepresentant), med tilhørende 7 ledere for undergrupper (Marked og sponsor, materiellforvalter, dugnadskoordinator, turkoordinator, treningsansvarlig, arrangementsansvarlig og jentekontakt). Styret velges på årsmøtet, har ansvaret for å ivareta all drift og økonomistyring. I tillegg er det en rekke andre nøkkelpersonell som bidrar med faste oppgaver. Tradisjonelt så bidrar både medlemmer, foresatte med flere for å holde det høye aktivitetesnivået oppe.

Trenere
KIF Snowboard har meget gode trenere for alle disipliner og alle nivåer. Trenerne er nøkkelpersonell for all treningsaktivitet. Klubben engasjerer hvert år en hovedtrener som setter opp trenerteam for de ulike klassene kids, yngre junior, junior og senior. Pga stort antall kids har klubben også engasjert en hovedtrener for kids.

 

Informasjon
KIF Snowboard informerer sine medlemmer hovedsakelig på Facebook og via denne hjemmesiden. I tillegg blir det gitt informasjon til medlemmene via e-post, annonse i Lågendalsposten eller melding på trening. Det er meget viktig at du holder oss oppdatert med riktig e-post adresse og mobil nummer for distribusjon av informasjon. Det aller viktigste er at medlemmene tar kontakt med trenere eller noen i styret når det er spørsmål.

Medlemsfordeler
Godt samhold og tilhørlighet til KIF Snowboard

 • Barmarkstrening på høsten
 • Trening i Kongsberg Skisenter, Funkelia med instruksjon
 • Klubbrenn og andre konkurranser
 • Kurs
 • Støtte til startavgift på renn
 • Støtte på enkelte turer
 • 20% rabatt på sesongkort i Skisenteret
  • NB! Gjelder kun medlemmet selv, ikke øvrige familiemedlemmer. (Øvrige får 15% rabatt på sesongkort dersom er kjøpes innen 30.11.15)
 • Rabatt hos Intersport (20% på racingustryr/smøring, 10% på ordinære varer (ikke tilbud/salg)
 • Medlemskap i Snowboardforbundet

Medlemsforpliktelser
Som medlem er alle forpliktet til å bidra med dugnad for å sikre driften av KIF Snowboard. Alle må stille minst en gang på dugnad i løpet av sesongen, samt bidra med salg av KIF kort. I forbindelse med gjennomføring av renn og arrangementer må man forvente å bli forespurt om å bidra.

 

Kongsberg Idrettsforening
KIF Snowboard er en av de 9 gruppene i Kongsberg Idrettsforening (KIF) med til sammen i overkant av 2000 medlemmer. KIF ble startet i 1892 og har en solid historie fra vinteridrett med Birger Rud og en rekke andre legender. Kongsberg Skimuseum har samlet all historien frem til i dag.

I 2020 vil hovedforeningen i KIF fakturere medlemskontigenten til alle medlemmene i klubben. Rubic As vil være KIF sitt felles medlemsregister dette året. Prisen for medlemskapet vil være kr 200,- for enkeltmedlem, og kr 500,- for familiemedlem inntil fem personer. Dersom du ønsker å endre til familiemedlemskap, gjøres dette på følgende sted: https://rubic.no/

Gruppene i KIF vil fortsatt fakturere medlemmenes treningsavgift for sin idrett.

 

Kongsberg Skisenter
KIF Snowboard har Kongsberg Skisenter som sin hjemmearena. Vi mener selv at vi har Norges beste hjemmearena for en snowboardklubb og vi samarbeider meget godt med skisenterets ledere og ansatte. Skisenteret er åpent alle ukens dager fra kl 0900 til kl 2100, med lys i alle bakkene, rikelig med snø, bra park med mange hopp og rails, nybegynnerpark, snowboarcrossløype, barnebakker med mere. Skisenteret er vår viktigste samarbeidspartner for å kunne tilby aktivitet som trening, lek og konkurranser.

Se www.kongsberg-skisenter.no
Kjøp sesongkort og lek deg på snowboard i bakken utenom klubben oppsatte treningstider!

 

Snowboardforbundet
KIF Snowboard er medlem i Norges Snowboardforbund, som ivaretar og tilrettelegger for alle Snowboardklubbene i Norge. Snowboardforbundet er et særforbund i Norges Idrettsforbund og er medlem i World Snowboard Federation (WSF). Internasjonale konkurranser organiseres og rankes på i to ulike rankingsystemer: FIS og WST. Nasjonal rangering gjøres med bakgrunn i resultater fra Norgescup og NM.

Se www.snowboardforbundet.no

Priser

MedlemstypePris
KIDS800,-
Yngre Junior1300,-
Junior1300,-
Senior1300,-
Støttemedlem200,-

Medlem m/treningsavgift (Yngre Junior, Junior og Senior)
– Etter fylte 12 år, aktive medlemmer, dvs. første sesongen utøveren kan starte i klassen yngre junior.
– Deltagelse på trening og/eller konkurranser
– Får alle medlemsrabatter og øvrige medlemsfordeler
– Trener med UNGDOM eller AKTIV gruppene

KIDS medlem m/treningsavgift
Aktive medlemmer frem til 12 år
– Deltagelse på trening og/eller konkurranser
– Får alle medlemsrabatter og øvrige medlemsfordeler
– Trener med KIDS 1/2

Støttemedlem kr
– Er støttemedlem uten deltagelse på trening eller renn
– Får alle medlemsrabatter og øvrige medlemsfordeler

Treningstider

GruppeTreningstypeHvorNårAvvik
KIDS (6-12år)Innetrening
IdrettshallenMandag
18:00-19:00
Oppstart mandag 14. September.
Høstferie uke 40.
Frem til utesesongen starter
Yngre Junior, Junior og Senior (2007 og eldre)InnetreningIdrettshallenMandag
19:00-20:30
Oppstart mandag 14. September.
Høstferie uke 40.
Frem til utesesongen starter.
KIDS (6-12år)Trening på snøKongsberg SkisenterTirsdag
18.00 – 20.00
Oppstart annonseres Spond.
Vi følger skolekalenderen, fri i vinterferien.
Yngre Junior, Junior og Senior (2007 og eldre)Trening på snøKongsberg SkisenterMandag og onsdag
18.00 – 20.00
Oppstart annonseres i Spond.
Vi følger skolekalenderen, fri i vinterferien.
Yngre Junior, Junior og Senior (2007 og eldre)Trening på SNØ OsloSNØOnsdager. 18:00Invitasjon sendes ut via Spond
Yngre Junior, Junior og Senior (2007 og eldre)Trening på ReleaseReleaseTorsdager. 17:15-18:00Alle i ungdomsgruppa er velkommen!
Generell basistrening for alle ungdom i KIF (13-16år)BasistreningKMTMandag
15.30-16.30
Tilbud til alle undergrupper i Kongsberg Idrettsforening

Sponsorer
KIF Snowboard har en rekke lokale sponsorer og samarbeidspartnere. Uten disse har vi ikke mulighet til å opprettholde det brede tilbudet og alle aktivitetene vi har.

Sponsorer