KIF Alpin skiskole er et tilbud til nybegynnere fra 5 år og eldre. Skiskolen starter mandag i uke 2, og fortsetter hver mandag fra kl. 18:00 til 19:30 (med forbehold om at bakken er åpen). Første trening møtes vi foran Skikroa kl 17:30/17:45.

Skiskolen avsluttes med en sosial kveld i bakken, der det vil bli servering av varm drikke og pizza til alle barna. For de barna som har lyst å delta i et SpareBank 1- renn (klubbrenn), vil få mulighet til det. 

 

Innmelding

Det kreves ingen forkunnskaper for å melde seg på skiskole. Vi trener på å stoppe, svinge og ta heis. Det er barneheisen som brukes i starten og på slutten tar vi stolheis og grønn løype ned for de som ønsker det. Vi fokuserer på få mestring og ha det gøy på ski!

Kursavgift: kr 1500,-

Deltakere i skiskolen blir automatisk medlem av KIF. Det er mulig å fortsette i KIF Alpin sine grupper etter skiskolen, det vil bli sendt ut en påmelding til treningene videre (les mer om dette under avsnittet „Etter skiskolen“). 

Antall løpere begrenses til 60 stk, ved flere påmeldte vil det bli opprettet venteliste. Vi prioriterer også første gangs deltakere. Barn som tidligere har vært med på skiskolen oppfordres til å delta i våre ordinære grupper hvor vi har tilbud for alle aldersgrupper.

Heiskort

Det er gratis heis for barn med skiskolevest på treningskveldene, det samme gjelder foreldre som hjelper barna på skiskolen. Dersom barn eller foreldre skal stå på ski i bakken utenom treningskveldene må det kjøpes heiskort i Skimore Kongsberg. 

Minner på at det er påbudt for alle å bruke hjelm i Skimore Kongsberg. Foresatte er pliktet til å være tilstede i bakken sammen med barna. 

Publisering av bilder og film

Alle foreldre må skrive under samtykkeerklæring i forbindelse med publisering av bilder og film. Dette gjøres ved innmelding via medlemssystemet. 

Etter skiskolen

Dersom barnet ditt ønsker å fortsette i KIF Alpin etter skiskolen, påløper det en avgift på kr. 300,- for å fortsette i treningsgrupper ut sesongen 2022. Det sendes ut en egen påmelding for dette. 

Medlemskapet løper til det foreligger en skriftlig utmelding på e-post til KIF Alpin. Som deltaker på skiskole har du ingen dugnadsplikter.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til KIF Alpin, og gleder oss til å stå på ski med deg! 

Sponsorer