Oskar Herland vant første rennet på Snø idag

Det er 3 år siden sist jeg kjørte slalomrenn. Så jeg er selvsagt veldig fornøyd med å vinne første rennet på Snø i dag! Utifra treningene mine i år så visste jeg at kjøringen min fortsatt var ganske bra. Så jeg skjønte at det kunne være mulig å vinne på Snø med god kjøring! Han tok seieren med knappe 2 hundredeler, så det ble en veldig tight og morsom kamp! Jeg har hatt uflaks med kroppen de siste 2 sesongene (betennelse), så jeg visste ikke helt hvordan jeg lå ann i forhold til konkurrentene mine. Jeg fikk forbedret punktene mine i dag også faktisk. De hadde steget til 70 de siste to åra, idag fikk jeg 60.

Neste uke står skisamling med NTG Geilo på agendaen! Vi har hatt mange gode treningscamper på Fonna, Juvass og litt på Snø i sommer-høst, så denne kommende samlingen blir nok ikke noe annet enn bra den og! Stedet er ikke valgt enda pga usikre skiforhold, men valget står mellom en uke på Bjorli, Kvitfjell eller Juvass (Om de kan holde åpent litt lenger riktignok)!