EM- Praha 2017

Finn Hendelser

Hendelse Views Navigation

Hendelser Search

• Ingen matchende hendelser listet under Konkurransedans. Vennligst prøv å vise hele kalenderen for en komplett liste med hendelser.

Calendar of Hendelser

mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
27
28
29
30

KIF Konkurransedans, i dagligtale KIF Dans,er et tilbud til ungdom fra 12 år og oppover som ønsker å danse sammen med andre på et konkurranse lag.

KIF Dans driver med en idrett som heter Performance Cheer (Cheer dance), og konkurrerer i både Pom og Hip Hop.

Performance Cheer er en gren av Cheerleading, og hører under Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF). Det er en konkurranseidrett der lagene bedømmes for sine koreograferte show, og der alles innsats teller og vektes like mye.

Cheerleading startet i USA for over 100 år siden, mens de første lagene i Norge startet så sent som på 90-tallet, og idretten har hatt en formidabel vekst og utvikling. Norge er i toppen både i Europa og verden for øvrig, med tallrike medaljer fra både EM og VM.

KIF konkurransedans er en klubb som favner både bredden og elite. Alle våre lag deltar i konkurranser. Og våre 4 elitelag (Pom junior og senior, og Hip Hop junior og senior) har deltatt i både VM og EM for klubblag.