Gode resultater på førjulscup i alpint!

Johs med 1. premie sammenlagt G16

Det er blitt tradisjon for mange alpinister å møtes på Geilo før jul, da arrangerer Geilo Idrettslag førjulscup. I år var det 188 deltakere som kjørte renn helgen 14.12- 16.12.18. Her kom det løpere fra Vestlandet, Buskerud, Oslo og Slovakia.

Johs i aksjon- Super G

Storslalåm sto på agenda fredag ettermiddag, Super G på lørdag i to omganger med sammenlagt tid. Alpinistene satte pris på å få kjørt Supert G i to omganger, siden få har kjørt/trent mye på dette denne sesongen. Søndag var det Slalåm som var krevende med mange utforkjøringer. Flere gjorde gode prestasjoner, også blant alpinistene fra KIF Alpin. Johs Herland var på pallen i både Super G, Storslalåm og Slalåm, i sistnevnte gren kom han på 1. plass! Søsteren June Herland kom på 6. plass i Super G. Oliver Thorsby Sæterli kom på 6. plass i slalåm, og Vanessa Løver fikk en 7. plass i samme gren. Se alle resultatene her. Se også artikkel i Laagendalsposten.

June kom på 6. plass i slalåm
Johs kom på 1. plass i slalåm, gratulerer!

Alt i alt var det flotte forhold og et supert arrangement, der det var mange ivrige barn og ungdom i alle aldre. For KIF Alpin- gruppene fulgte Anastasia Kedrina gruppen U10-12, Øyvind Sæterli og Kjell Herland fulgte U14-16.

Alpinister, trenere og foreldre opplevde god stemning 🙂