Politiattest – Regelverk fra NIF

Fra 1. januar 2009 ble det innført regler fra Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komitè (NIF) som innebærer at alle i Kongsberg idrettsforening som har et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming er pålagt å fremvise politiattest.
I KIF er det daglig leder som er ansvarlig for håndheving av ordningen.

Alle fra 15 år og oppover omfattes av ordningen. Alle mellom 15 og 18 år må ha underskrift av foresatt.

Rutiner for politiattest i Kongsberg idrettsforening

Alle trenere, ledere, oppmenn og andre ansvarlige f.o.m 15 år i KIF skal ha gyldig politiattest.

Politiattesten er gyldig i 3 år. Deretter må det søkes på nytt.

Les mer om politiattest her

Slik gjør du:

– Fyll ut signert «formål om politiattest» signert av daglig leder i KIF (scannes)

Skjemaet finner du her:

Bekreftelse politiattest KIF

– Deretter går du til elektronisk søknadsskjema på nett: følg denne linken.

– Fyll ut skjema og legg ved signert «formål om politiattest». Send inn.

– Politiattesten skal forevises til KIFs ansvarlig for føring av lister, med navn, gruppe(idrett)og dato for utstedelse, Ron Bjaaland  på epost politiattest@kongsbergidrettsforening.no

Lykke til!