NORWAY CUP 2021 – Bare norske deltakere

BARE NORSKE LAG
Som arrangør av verdens største fotballturnering er det vårt ansvar å legge til rette for en trygg og sikker turnering. Vi har derfor besluttet at Norway Cup 2021 spilles som en nasjonal turnering.

Norway Cup skal være en trygg og sikker arena for alle deltakere, publikum og andre som besøker turneringen. Vår ambisjon er at alle som deltar i Norway Cup, skal være trygge på at vi setter sikkerheten foran alt annet.

Gjennom en spørreundersøkelse for årets turnering har over 400 norske lag svart at de er positive til en nasjonal turnering. Ingen av lagene Norway Cup har hatt kontakt med er interessert i å delta på utenlandske turneringer.

Vi har derfor tatt beslutningen om at det tryggeste for våre deltakere er en nasjonal turnering i 2021. Det betyr at det ikke blir utenlandske lag eller dommere til årets Norway Cup. De ønskes hjertelig velkommen tilbake i 2022.

Vi vil ha tett dialog med helsemyndighetene for å kunne gjennomføre turneringen med gode smitteforebyggende tiltak etter rådende regelverk.

Mange norske lag har allerede meldt seg på noe som er viktig for motivasjonen til både spillere og trenere. Barn og unge trenger sin mestringsarena slik at man skaper idrettens glede og samhold.

Det er ingen økonomisk risiko å melde laget på Norway Cup. Ved en eventuell avlysning grunnet Covid-19 vil påmeldingavgiften bli 100 prosent refundert.

Har du spørsmål, send en mail til nc@bsknc.no.

Vi håper å se dere!
Velkommen til Norway Cup 2021!