Daglig leder i KIF

Jeg har i dag startet i stillingen som daglig leder hos dere, oppstartsdato ble fremskyndet til 1.august, ref avtale med styreleder. Dette var først og fremst med tanke på en god «inngang» i forhold til å sette meg inn i driften, idrettslaget generelt og knytte kontakter med ulike samarbeidspartnere, før aktivitetene i gruppene «smeller i gang» etter skoleferien, samt kunne observere kommende ukes fotballskole og andre aktiviteter de neste 2 ukene.

Jeg vil lage en rapport for hver arbeidsuke, denne mailes dere hver fredag kl 1500, sammen med en plan for kommende ukes hoved arbeidsoppgaver.

Legger også inn en link til Olympiatoppen sitt coaching og treningsseminar som jeg deltok på i april, der ligger det mye nyttig forskning og informasjon i forhold til idrettsglede og utvikling, hvor hovedtema var «Gode miljøer for idrettslig utvikling – fokus på trenerens rolle»

Vi høres

Med sportslig hilsen