Årsmøte | KIF Ishockey

 Sesongen 2018/19 – Invitasjon til årsmøte
av
Rebekka Gravningen (avtroppende styreleder i KIF Ishockey)

Sesongen nærmer seg slutten, og det er snart tid for årsmøtet. Jeg må si at oppmøtet har vært labert de siste årene, noe det sikkert er flere grunner til, men en av de kan være «hva skjer på et årsmøte?», tett etterfulgt av «hvis jeg møter, hvordan unngå å måtte ta på meg et verv?»

 

Hvis du har stilt deg selv spørsmål som: «hvorfor har man så få timer på is per uke?», «hvorfor har vi gamle kamp-mål?», «kan vi spille i en annen serie neste år?», og til slutt «hvorfor koster det så mye?». Om du i tillegg tenker: «skulle ønske vi kunne gjøre følgende annerledes…», så håper jeg du ønsker å komme på årsmøtet.

Som svar på første spørsmål: vi går gjennom vedlagt agenda for å se litt på budsjett, regnskap og hva laglederne har rapportert om året som var, før vi åpner for «annet». Det punktet vil si at det er rom for alle mulige spørsmål. Et av punktene i agendaen er «valg», og da er vi over på spørsmål nummer to, og svaret er enkelt: hvis ingen tar på seg verv, så er det ingen klubb. Klubben er i all hovedsak basert på frivillighet.

I år er det flere roller ute til valg, så mulighetene er mange. En av disse er rollen som styreleder. Hvis du er en av de som kjenner deg igjen i utsagnet over; «skulle ønske(…)», så håper jeg du kontakter meg for å høre litt om hva det vil si å være styreleder eller melder deg som kandidat til valg. Vervet er for 2 år, som for min del nærmer seg slutten. Jeg og klubben trenger at noen med litt økonomisk sans, et snev av hockeykunnskap og et brennende ønske om at KIF Ishockey skal bestå, til å ta over stafettpinnen.

Om ingen av mine argumenter treffer deg, så håper jeg du vil stille uansett for å høre på hva som diskuteres, drikke kaffe, spise litt sjokolade og frukt, og slå av en prat med andre i klubben.

Med sportslige hilsener,

Rebekka Gravningen
Styreleder KIF Ishockey
M : 92 43 79 95
@: styreleder.ishockey@kongsbergidrettsforening.no

 

Innkalling til årsmøte

Årsmøte i KIF Ishockey
06.03.19, kl. 19:00 på KMT (3. etg.)

  1. Valg av ordstyrer og referent
  2. Godkjenning av innkalling, saksliste/dagsorden
  3. Gjennomgang av årsberetning
  4. Godkjenning av foreløpig regnskap 2018
  5. Vedta foreløpig budsjett 2019
  6. Valg av styremedlemmer
  7. Innkomne saker/annet
  8. Avslutning av årsmøte

Saker som ønskes behandlet må meldes styret skriftlig innen 01.03.19: styreleder.ishockey@kongsbergidrettsforening.no

Årsberetningen legges ut i slutten av februar her på vår hjemmeside.

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøtet

Hilsen styret